Γάμοι στην παραλία

2019-06-21

Είναι κι εκείνα τα ζευγάρια που το μόνο που θέλουν για να γιορτάσουν το γάμο τους είναι τους φίλους τους, τη θάλασσα και πολύ χορό!

Πολλές φορές ακούμε ζευγάρια να λένε ότι θέλουν έναν «απλό» γάμο με τα απολύτως απαραίτητα και ένα αξέχαστο πάρτυ. Πολύ την αγαπάμε αυτή την ιδέα και ειδικά για τους ελληνικούς γάμους κάτι τέτοιο είναι πολύ εύκολο να οργανωθεί. Μια παραλία, είτε κοντά στην πόλη είτε σε νησί, ένα καλαίσθητο beach bar κι ένας καλός dj είναι τα βασικά συστατικά για έναν πιο «χαλαρό» γάμο.

Στο άκουσμα ενός πάρτυ γάμου πάνω στη θάλασσα, αμέσως μου έρχεται στο μυαλό μια διακόσμηση με αέρινο και εξωτικό χαρακτήρα. Λινά πανιά, κοχύλια, φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και οι καλαμωτές, φαναράκια, κεριά, μπαλόνια, μαξιλάρες και αιώρες δημιουργούν σκηνικά που παραπέμπουν σε κάποιο νησί της Καραϊβικής ή της Μεσογείου ή ακόμα και στο πολύχρωμο Μαρόκο.

Στο buffet θα πρότεινα να υπάρχουν ζεστές και κρύες επιλογές από finger food, ενώ πολύ καλοκαιρινή είναι η ιδέα ενός καταλόγου με cocktails. Φυσικά, ένα καρότσι με παγωτά συμπληρώνει απόλυτα το beach wedding party.

Είχα την τύχη, δύο πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα, να μου αναθέσουν την οργάνωση ενός τέτοιου είδους γάμου κι έτσι με χαρά στήσαμε τα απόλυτα καλοκαιρινά πάρτυ. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση και από τους δύο γάμους μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Η πολύ ανεβασμένη διάθεση των ζευγαριών, η αγάπη των στενών φίλων και συγγενών τους και η θαλασσινή αύρα έκαναν εκείνες τις βραδιές του καλοκαιριού να μείνουν αξέχαστες σε όλους.

Ανυπομονώ για τους επόμενους γάμους σε παραλία!


Με αγάπη,

Παυλίνα

© Copyright 2017 froufrou 
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε