Καλοκαιρινός γάμος με ρομαντικό chic στυλ|Βίκυ & Στέργιος

2018-10-27

"There is beauty in simplicity"

Ένας ρομαντικός με chic στυλ γάμος με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το ασημί. 

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Παντρευτήκαμε στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια, στις 2 Ιουνίου. Θέλαμε να παντρευτούμε καλοκαίρι. Τα χρώματα του γάμου μας ήταν το λευκό και το ασημί. Υπήρχε αρκετό πράσινο χρώμα από τα λουλούδια. Το στυλ του γάμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ρομαντικό και chic. Από τη διακόσμηση μου άρεσε πολύ το δοκάρι που τοποθετήθηκε εκεί που με περίμενε ο γαμπρός, στα σκαλιά της εκκλησίας, και είχε λευκά υφάσματα και λουλούδια.»


Φωτογράφος Γάμου : Photogramma
Φωτογράφος Γάμου : Photogramma

Με τα παιδιά από το πρώτο ραντεβού μας αποφασίσαμε το ύφος του γάμου. Κινηθήκαμε σε γήινες αποχρώσεις αυτές του λευκού και γκρι-λαδί ενώ προσθέσαμε και ασημί λεπτομέρειες που έδωσε ένα glamorous αποτέλεσμα.

Το candy table περιελάμβανε διάφορα γλυκίσματα από παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία της περιοχής για να κεραστούν οι καλεσμένοι του ζευγαριού.


Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στις παρακάτω φωτογραφίες 

Σας εύχομαι να είστε πάντα τόσο αγαπημένοι όπως εκείνη τη μέρα  και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την άψογη συνεργασία μας.

φιλικά,

Παυλίνα, frou.frou stories


Wedding Planner: Frou .Frou  stories, Νυφικό: Rosa Clara Οίκος Νυφικών17, Place Vendome, Νυφικά Παπούτσια: Kehagiopoulos, Κοστούμι Γαμπρού: Instante Men's Fashion, Νυφικό Χτένισμα: Maria's Hair Salon, Δεξίωση Γάμου: Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, Τούρτα Γάμου: Παρφέ Ζαχαροπλαστείο 

© Copyright 2017 froufrou 
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε