BLOG

Τα νέα της εβδομάδας
 

Πράσινα, μπλε και λευκά χρώματα που θύμιζαν παραμυθένιο δάσος στήθηκαν στο προαύλιο της Εκκλησίας για την βάπτιση του Άγγελου. Στην Καρδία Θεσσαλονίκης τελέστηκε το μυστήριο και μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα μαγικό σκηνικό με κύρια θεματολογία τον Dino το δεινοσαυράκι.

Η επίσημη σεζόν των γάμων ξεκίνησε και η δημιουργική διάθεση βρίσκεται στα ύψη! Σήμερα σας παρουσιάζω το γάμο της Νεφέλης και του Διογένη που τελέστηκε στην Αγία Αναστασία Φαρμακολυτρία στο Ντεπώ Θεσσαλονίκης . Δύο πολύ όμορφοι άνθρωποι με ενέπνευσαν να δημιουργήσω έναν σικ γάμο.

Μπορεί παραδοσιακά να λέμε ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν ονειρευτεί το γάμο τους από μικρές - άλλες παραμυθένιο, άλλες παραδοσιακό, άλλες απλό και οικογενειακό - όμως στις μέρες μας πλέον βλέπουμε ότι αρκετοί άντρες συμμετέχουν με χαρά στην οργάνωση του γάμου τους . Γι' αυτό, λοιπόν, θα σας δώσω μερικές συμβουλές, ώστε το αποτέλεσμα του γάμου...

Θα αποχαιρετήσουμε το χειμώνα με δύο αγαπημένα μου μυστήρια, το γάμο της Γωγώς και του Στέλιου και τη βάφτιση της μικρής τους κορούλας, Αθανασίας. Τα μυστήρια τελέστηκαν στην καρδιά του χειμώνα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Έντονα χρώματα, κλόουν, παιχνίδια, καραμέλες και άλλα γλυκίσματα γέμισαν τον κήπο της Αλκυόνης και του Βασίλη για να υποδεχτούν τους φίλους τους. Το θέμα μας; Τσίρκο!

Μια βάπτιση με Χριστουγεννιάτικη διάθεση που μάγεψε μικρούς και μεγάλους..

© Copyright 2017 froufrou 
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε